BMW X5 E70 Bodykit by Hartge

Tunerul Hartge propune pentru actuala generaţie BMW X5 un pachet estetic exterior complet, agresiv şi modern.

BMW X5 E70 Bodykit by Hartge BMW X5 E70 Bodykit by Hartge
BMW X5 by HartgeAspectul noului X5 preparat de cei de la Hartge este unul foarte interesant, mai ales că la prima vedere, pare a fi compus din componente care au fost adăugate peste spoilerele originale. În realitate, Hartge declară că a pregătit un spoiler faţă nou, praguri mai late, aripi evazate şi o bară spate modificată.

Pentru cei mai pretenţioşi, există disponibil şi un set de jante cu 10 spiţe, de 22 de inch, încălţate de pneuri Continental sau Pirelli.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.