BMW X6 by AC Schnitzer

AC Schnitzer nu putea să rateze oportunitatea de a personaliza BMW X6, dar tunerul german nu a găsit tocmai reţeta corectă, reuşind doar să accentueze formele disproporţionate ale atipicului model.

BMW X6 by AC Schnitzer BMW X6 by AC Schnitzer

BMW X6 - oricum dar nu drăguţEra de aşteptat ca BMW X6 să devină ţinta preferată a tunerilor, Hartge, Hamann, Lumma şi mulţi alţii lăsându-şi amprenta asupra atipicului model. Formele deloc banale reprezintă un miraj pentru cei care îşi câştiga pâinea personalizând versiunile de serie, dar În cazul lui X6 linia dintre succes şi dezastru este destul de subţire. AC Schnitzer sunt ultima casă de tuning care face echilibristică pe linia dintre kitsch şi bun gust, realizarea lor fiind discutabilă.

Spoilerele agresive cu prize de mari dimensiuni  reuşesc să atragă atenţia, dar exagerează prin masivitate şi nu păstrează o unitate între proporţii, vezi imensul difuzor de aer.  Jantele de 22 de inchi cu  margine cromată maschează masivitatea modelului, dar parcă un design mai sportiv al spiţelor şi o culoare contrastantă cu cea a caroseriei ar fi fost mai potrivită.

Cei de la AC Schnitzer oferă acest pachet doar pentru versiunile diesel, livrând o nouă unitate de control a motorului, din păcate, datele despre putere nu au fost încă comunicate oficial. De asemenea, se presupune că pentru acest model, AC Schnitzer oferă un kit de suspensii special dezvoltat la Nurburgring, pentru  a putea  susţine  aspiraţiile  în materie de performanţe.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.