BMW X6 by AC Schnitzer

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Tuning auto

BMW X6 - oricum dar nu drăguţEra de aşteptat ca BMW X6 să devină ţinta preferată a tunerilor, Hartge, Hamann, Lumma şi mulţi alţii lăsându-şi amprenta asupra atipicului model. Formele deloc banale reprezintă un miraj pentru cei care îşi câştiga pâinea personalizând versiunile de serie, dar În cazul lui X6 linia dintre succes şi dezastru este destul de subţire. AC Schnitzer sunt ultima casă de tuning care face echilibristică pe linia dintre kitsch şi bun gust, realizarea lor fiind discutabilă.

Spoilerele agresive cu prize de mari dimensiuni  reuşesc să atragă atenţia, dar exagerează prin masivitate şi nu păstrează o unitate între proporţii, vezi imensul difuzor de aer.  Jantele de 22 de inchi cu  margine cromată maschează masivitatea modelului, dar parcă un design mai sportiv al spiţelor şi o culoare contrastantă cu cea a caroseriei ar fi fost mai potrivită.

Cei de la AC Schnitzer oferă acest pachet doar pentru versiunile diesel, livrând o nouă unitate de control a motorului, din păcate, datele despre putere nu au fost încă comunicate oficial. De asemenea, se presupune că pentru acest model, AC Schnitzer oferă un kit de suspensii special dezvoltat la Nurburgring, pentru  a putea  susţine  aspiraţiile  în materie de performanţe.

 Comentarii
Inchide