BMW X6 by Hartge

Hartge este unul dintre cei mai cunoscuţi tuneri de casă ai mărcii bavareze. Iar acum, nici nu a apărut bine kitul pentru BMW X5, că Hartge plusează cu un program tuning pentru BMW X6.

BMW X6 by Hartge BMW X6 by Hartge
După ce recent a apărut BMW X5 Hartge, iată că tunerul german se grăbeşte să ne ofere şi un BMW X6 Hartge - probabil pentru a veni în întâmpinarea cererii foarte mari pentru acest model, BMW X6 fiind unul dintre cele mai căutate automobile ale momentului.

BMW X6 by Hartge - Jante de 22 inch Faţă de BMW X6, modificările nu sunt aşa de mari şi se rezumă la aspectul estetic: jante cu design specific Hartge, evacuări noi, spoiler frontal modificat (dar nu la fel de agresiv ca pe X6), spoiler spate cu un mini-difuzor integrat. Roţile disponibile sunt de două feluri: 285/30 ZR22 faţă şi 335/25 ZR22 spate sau, 295/30 ZR22 faţă şi 335/25 ZR22 spate.

Sunt disponibile şi upgrade-uri de putere pentru cele două motoare diesel, în cazul lui 35d puterea crescând de la 286 la 328 CP, iar pentru varianta mai mică, 30d, având un surplus de 40 CP, până la 275 CP. În interior doritorii pot alege dintr-o paletă largă de accesorii din aluminiu sau fibră de carbon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.