BMW X6 Falcon by AC Schnitzer

AC Schnitzer a preparat un BMW X6, încercând parcă să dea apă la moare criticilor cu privire la designul SUV-ului german.

BMW X6 Falcon by AC Schnitzer BMW X6 Falcon by AC Schnitzer

Vor exista evident si cumparatoriDesignul BMW-ului X6 a fost considerat de mulţi drept unul nereuşit, iar AC Schitzer parcă a vrut să evidenţieze şi mai mult acest lucru. A vopsit maşina în două culori, i-a montat jante de 22 de inch negre sau argintii şi a echipat modelul cu un kit estetic foarte agresiv, cu un difuzor spate ce se întinde până aproape de gura portbagajului.

AC Schnitzer vine şi cu o suspensie sport plus un upgrade de putere pentru X6 30d şi 35d prin intermediul modificării parametrilor motorului. Astfel, 30d are acum 272 CP în timp ce 35d vine cu o creştere de 24 CP, până la 310 CP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.