BMW Z4 M ne arată că mai lat înseamnă mai bun. FOTO

Ce e mai bun decât un BMW Z4? Un BMW Z4 M, aranjat cu atenţie pentru o postură agresivă şi un efect vizual pe măsură.

BMW Z4 M ne arată că mai lat înseamnă mai bun. FOTO BMW Z4 M ne arată că mai lat înseamnă mai bun. FOTO

BMW Z4 M încă declanşează nostalgii printre fani, în special pentru că a doua generaţie a roadsterului nu a primit încă o versiune M. De aceea, BMW Z4 M este preferatul pasionaţilor atunci când vine vorba de personalizare.

Exemplarul pe care urmează să-l admiraţi iese însă din tipar pentru că a suferit modificări intensive, în special la capitolul estetic: un kit lăţit de caroserie cu spoilere aproape lipite de asfalt şi un set de jante imposibil de ignorat.

Avem o bănuială că sub capotă nimic nu mai este standard, însă nu putem decât să speculăm pe tema acesta. În orice caz, motorul standard de 3,2 litri cu şase cilindri în linie nu este de lepădat, fiindcă livrează fără probleme 343 CP la 7.900 rpm şi un cuplu maxim de 365 Nm la 4.900 rpm.

Ce poţi face cu aceste resurse? De exemplu, poţi să accelerezi de la 0 la 100 km/h în sub 5 secunde, sau poţi să te lauzi prietenilor că ai mers cu 251 km/h. Asta doar fiindcă viteza maximă este limitată electronic. Sună bine?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.