Brabus Bullit Black Arrow Mercedes Benz C-Class

Brabus se prezintă la Geneva cu un sedan ultra performant, ultra atragător şi ultra scump: preţul de bază este de 348.000 de euro.

Brabus Bullit Black Arrow Mercedes Benz  C-Class Brabus Bullit Black Arrow Mercedes Benz C-Class

Brabus Bullit Black ArrowBazat pe caroseria noului sedan C-Class, Brabus Bullit Black Arrow se poate lăuda că se află în compania selectă a celor mai rapide sedanuri de pe piaţă, cu o viteză maximă de peste 360 km/h şi o acceleraţie până la 100 km/h în doar 3,9 secunde. Asemenea performanţe au fost atinse datorită motorului Brabus SV12 S Biturbo montat cu o atenţie chirugicală sub capota compactului C-Class. Preluat de la actualul S600, motorul are acum o cilindree de 6233 cmc, o putere de 730 CP la 5100 rpm şi un cuplu maxim de 1320 Nm limitat eletronic la 1100 Nm. Modificările la acesta cuprind un alezaj mărit, admisie îmbunătăţită, două turbine speciale, un sistem intercooler mai eficient şi unul de evacuare Brabus cu rezistenţă redusă la înaintare. Împreună cu acestea noua electronică asigură atingerea unei puteri impresionante concomitent cu respectarea normelor de poluare Euro 4.

Brabus Bullit Black ArrowToată acestă puterea este transmisă la asfalt prin intermediul unei cutii de viteze automată cu cinci trepte ce pune în mişcare roţile din spate dotate cu jante de 19 inch încălţate de cauciucuri Yokohama late de 285 mm. Sistemul de frânare este unul din cele mai impresionante existente pe acest model, cu etriere cu 12 pistonaşe pe faţă şi discuri de 380 mm, respectiv şase pistonaşe din aluminiu şi discuri de 360 mm pe spate. O asemenea capacitate de frânare era mai mult decât necesară având în vedere faptul că Brabus Bullit Black Arrow accelerează până la 200 de km/h în 10,49 secunde, pentru a transforma cifra 2 în 3 peste alte 14,5 secunde. Dar la 348.000 de euro nici nu te-ai aştepta la altceva din partea unui supercar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.