Brabus calcă pe tărâmul sfinţit de AMG

Cei de la Brabus s-au gândit că au un cuvânt de spus şi când vine vorba de vârfurile de gamă Mercedes-Benz semnate AMG.

Brabus calcă pe tărâmul sfinţit de AMG Brabus calcă pe tărâmul sfinţit de AMG

Programul Brabus pentru modelele E şi S de la Mercedes-Benz se adresează şi celor care au optat doar pentru pachetul exterior AMG. Oricum trebuie să fii un client care ştie cu adevărat ce vrea să optezi pentru pachetul exterior AMG pentru un E-Klasse sau S-Klasse după care să dai o fugă până la Brabus pentru a completa pachetul iniţial AMG cu apendicile Brabus.

Brabus a denumit acest program "Haute Couture" În cazul E-Klasse cu pachet AMG, avem o prelungire din plastic pentru spoilerul faţă care contribuie la creşterea apăsării aerodinamice pe puntea faţă. Pentru berlină există şi un difuzor şi un eleron tot din plastic. La care adăugăm evacuare Brabus. Acelaşi tratament este disponibil şi pentru S-Klasse cu pachet AMG.

În cazul în care vorbim despre un E 63 AMG, aplicele aerodinamice sunt realizate din fibră de carbon, iar finalele pentru evacuare din ceramică. Mai adăugăm deflectoare din carbon amplasate pe lateralele spoilerului faţă plus o decupare generoasă în aripile laterale pentru optimizarea fluxului de aer din compartimentul motor şi sistemul de frânare. Sistemul de evacuare este prevăzut cu o funcţie "coming home", la activarea ei sunetul evacuării devine discret. Modificări valabile şi pentru S-Klasse. De aici se poate trece la următorul pas, consultarea catalogului Brabus care oferă posibilităţi infinite de personalizare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.