Premiera  Brabus E V12 arată înfiorător la Frankfurt 2009

Brabus E V12 este un Mercedes Clasa E transformat într-o bestie neagră şi foarte potentă. Arată demenţial în realitate. Şi, probabil, merge la fel.

Brabus E V12 arată înfiorător la Frankfurt 2009 Brabus E V12 arată înfiorător la Frankfurt 2009

Tunerul german, specializat în transformarea oricărei maşini Mercedes într-o bestie exagerată, ne gratulează cu Brabus E V12, un E-Class cu un aspect demn de Darth Vader şi cu un motor de 800 CP. La ce bun o astfel de maşină? Dacă eşti un milionar excentric, Brabus E V12 este un trofeu excelent pentru garajul tău cu bijuterii. Un adevărat vis pe patru roţi. Sau coşmar, depinde de punctul de vedere.

VEZI STUPEFIANTUL BRABUS E V12 LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.