BRABUS ECO PowerXtra

Tunerul de uzină Brabus a dezvoltat o unitate de control al motorului (ECU) destinată motoarelor diesel pentru a mării cuplul motoarelor la turaţii reduse şi de a obţine un consum redus de combusitibil.

BRABUS ECO PowerXtra BRABUS ECO PowerXtra
BRABUS ECO PowerXtra, noua unitate de control al motorului (ECU) dezvoltată de cei de la Brabus, este destinată motoarelor alimentate cu motorină, a fost dezvoltată pentru a ridica valoare cuplului maxim şi de a oferii cuplu motor de la turaţii foarte scăzute. Datorită turaţiilor mici de funcţionare a motorului rezultă şi un consum redus de combustibil. În funcţie de modelul ales BRABUS ECO PowerXtra, oferă o creştere de putere de până la 53 CP şi un plus al cuplului motor de până la 100 Nm.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.