BRABUS SLR McLaren Roadster & Smart Ultimate 112

Cumpără acum un Brabus SLR McLaren Roadster şi primeşti gratis un Smart Ultimate 112. Aşa îşi vor face publicitate germanii de la Brabus cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

BRABUS SLR McLaren Roadster & Smart Ultimate 112 BRABUS SLR McLaren Roadster & Smart Ultimate 112
Brabus Mclaren SLR Ultimate 112Vedeta principală a standului Brabus va fi noul SLR McLaren Roadster, preparat într-o combinaţie reuşită de culori roşu-alb şi echipat cu o serie de elemente aerodinamice din fibră de carbon. Acesta este pus în mişcare de un motor modificat, un v8 de 5,5 litri ce dezvoltă acum 650 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde, graţie şi unui diferenţial cu alunecare limitată special montat de cei de la Brabus.

Cea mai importantă dotare în serie a SLR-ului este însă ... un Smart ForTwo Cabrio Ultimate 112, o copie aproape la scară a bolidului de 650 CP în ceea ce priveşte culorile folosite, de la exterior şi interior până la materialul utilizat la soft-top. Buburuza are jante de 18 inch încălţate de pnuri late de 235 mm pe spate, necesare pentru a pune pe asfalt puterea micuţului motor de 3 cilindri supraalimentat care dezvoltă acum graţie modificărilor tunerului german 112 CP la 5600 rpm. Suficientă putere pentru a-i imprima modelului Smart o acceleraţie până la 100 km/h în 9,5 secunde, viteza maximă fiind limitată electronic la 170 km/h. Doritorii vor putea cumpăra întregul pachet la un preţ de 699.000 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.