Brabus SV12 R pe baza lui Mercedes Clasa S

Brabus vrea să rupă gura târgului, pardon, a salonului german Frankfut 2009: Brabus SV12 R scoate nu mai puţin de 750 CP şi este capabil de 340 km/h. Cu adevărat o superlimuzină!

Brabus SV12 R pe baza lui Mercedes Clasa S Brabus SV12 R pe baza lui Mercedes Clasa S

Brabus SV12 RNoua bestie Brabus SV12 R este bazată tehnic pe versiunea S600 a faceliftului Mercedes Clasa S, beneficiind de un motor V12 bi-turbo, cu cilindreea crescută de la 5,5 la 6,3 litri şi cu multiple alte modificări tehnice.

Rezultatul este demn de maşinile supersport: 750 CP (cu 20 CP mai mult decât precedenta versiune Brabus SV12 S) şi un cuplu maxim de 1.100 Nm, limitat electronic. Ceea ce ne conduce la performanţe extreme pentru această limuzină neagră: 0-100 km/h în 4 secunde, 0-200 km/h în 11,9 secunde, precum şi o viteză maximă de 340 km/h, numai bună pentru Autobahn.

InteriorSistemul de frânare beneficiază de etriere cu 12 pistonaşe în faţă, respectiv cu 6 pistonaşe în spate, iar discurile de frână au dimensiuni foarte mari: 380x36 mm în faţă, respectiv 355x28 mm în spate. Bineînţeles, acest lucru a dus la "încălţarea" lui Brabus SV12 R cu jante de 21", din trei piese, având pneuri Yokohama de 265/30 ZR 21 în faţă, respectiv 295/30 ZR 21 în spate.

La nivel stilistic, maşina se evidenţiază cel mai mult noapte, datorită poziţilor cu LED-uri din spoilerul frontal sau a celor din praguri, pentru un acces cât mai vizibil. Se remarcă şi kitul exterior, cu bosaje proeminente şi spoilere modelate aerodinamic, în timp ce interiorul este garnisit cu multe lucruri exclusiviste, de la un notebook ultra-slim cu imprimantă până la tapiţeria şi inserţiile de lemn care amintesc de lumea yachturilor.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.