Brabus Ultimate 120 – cel mai rapid şi exclusivist smart din istorie

Brabus nu se lasă şi modifică tot ce prinde. Proaspăt modificat la nivel de detalii, smart fortwo nu avea cum să scape de tunerul care îi creşte preţul de patru ori.

Brabus Ultimate 120 – cel mai rapid şi exclusivist smart din istorie Brabus Ultimate 120 – cel mai rapid şi exclusivist smart din istorie

Special pentru Geneva, Brabus a pregătit pe lângă tuningul propriu asupra versiunii electrice a lui fortwo şi cel mai rapid şi exclusivist model smart construit până acum. Bazat pe faceliftul destinat lui 2012, Ultimate 120 este o ediţie specială ce va fi produsă, logic în doar 120 de unităţi.

Motorul turbo de un litru, în trei cilindri a fost modificat mai mult ca niciodată şi acum produce 120 CP şi 160 Nm. Asta înseamnă că Ultimate 120, cu tot cu transmisia problematică poate atinge 100 km/h în 8.9 secunde şi poate rula cu 170 km/h, fiind limitat electronic la această valoare.

Preţul de pornire al acestei mici bestii este de 45.900 euro dar fiţi fără grijă. Pe lângă motorul foarte puternic pentru un fortwo primiţi o caroserie evazată, jante uriaşe de 18 inch, suspensie sport cu garda la sol reglabilă, un sistem de frânare ultra-performant cu discuri perforate, un sistem de evacuare furat de pe o maşină de curse, un interior care aminteşte pe alocuri de finisajele lui Maybach şi o caroserie tunată în spiritul clasic Brabus. Ultimate 120 este disponibil exclusiv pe caroserie de fortwo cabrio.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.