Cadillac CTS D3

Autor: Andrei Nan acum 12 ani Tuning auto

Cadillac CTS D3 - grila este împletităCadillac CTS D3 nu este o creaţie bling-bling, ci una chiar foarte sobră pentru un tuning american. Grila frontală împletită, de exemplu, este din oţel inoxidabil şi este finisată în acelaşi stil ca şi pietrele preţioase, conferind maşinii clasă şi eleganţă. Totodată, împreună cu fantele din spoilerul faţă modificat, permite o aerisire mult mai bună a compartimentului motor.

Cadillac CTS D3 - două mini-eleroane în spatePragurile sunt şi ele profilate aerodinamic, iar spoilerul spate este redesenat astfel încât să ofere o portanţă cât mai bună, prin difuzorul disimulat. Tot legate de aerodinamică, dar mai ales de look-ul sportiv, sunt şi cele două mici eleroane, de pe capacul portbagajului, respectiv din partea superioară a lunetei.

Pachetul D3 mai presupune pneuri şi jante speciale, singurele care fac notă discordantă cu albul caroseriei. De fapt, nu singurele, dar cei de la D3 nu aveau cum să scoată altfel în evidenţă acest Cadillac, probabil.Comentarii
Inchide