Cadillac CTS D3

D3 Research and Design este un specialist al tuningului modelelor americane Cadillac, de această dată propunând un kit exterior pentru berlina CTS.

Cadillac CTS D3 Cadillac CTS D3
Cadillac CTS D3 - grila este împletităCadillac CTS D3 nu este o creaţie bling-bling, ci una chiar foarte sobră pentru un tuning american. Grila frontală împletită, de exemplu, este din oţel inoxidabil şi este finisată în acelaşi stil ca şi pietrele preţioase, conferind maşinii clasă şi eleganţă. Totodată, împreună cu fantele din spoilerul faţă modificat, permite o aerisire mult mai bună a compartimentului motor.

Cadillac CTS D3 - două mini-eleroane în spatePragurile sunt şi ele profilate aerodinamic, iar spoilerul spate este redesenat astfel încât să ofere o portanţă cât mai bună, prin difuzorul disimulat. Tot legate de aerodinamică, dar mai ales de look-ul sportiv, sunt şi cele două mici eleroane, de pe capacul portbagajului, respectiv din partea superioară a lunetei.

Pachetul D3 mai presupune pneuri şi jante speciale, singurele care fac notă discordantă cu albul caroseriei. De fapt, nu singurele, dar cei de la D3 nu aveau cum să scoată altfel în evidenţă acest Cadillac, probabil.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.