Care propunere de ”sanie” Volvo e mai potrivită pentru Moş Crăciun?

Autor: Oraan Mărculescu 10 dec. 2012 Tuning auto

Pe de o parte, avem un dealer Volvo din Belgia, descoperit de cei de la Autofans.be. Dealerul are expus în showroom un model Volvo 850 T5 transformat în… pick-up.

În anii ’90, Volvo 850 T5 Estate era considerat cel mai util break sportiv, graţie portbagajului care putea ajunge până la 2.650 de litri, în timp ce motorul turbo de 2,3 litri în 5 cilindri era capabil de 240 CP, iar maşina atingea o viteză maximă de aproape 250 km/h.

Acum, cei care vor să se transforme în nişte moşi crăciuni inediţi, pot lua în calcul acest 850 T5 cu numai două locuri, dar cu o benă capabilă să transporte atât un brad sănătos, cât şi o grămadă de cadouri.

Pe de altă parte, dacă nu sunteţi adeptul clasicismului, ci al maşinilor Volvo moderne, puteţi apela la specialistul suedez Dalbo Fordonsteknik, care transformă maşinile de persoane (în special Volvo) în utilitare cu diverse destinaţii.

Ultima sa creaţie este bazată pe SUV-ul Volvo XC60, acesta primind încă o pereche de roţi (ajungând la 6 în total), iar spatele e transformat într-o benă foarte încăpătoare, pachetul general arătând pertinent şi chiar atractiv pentru un pick-up. Mai ales că, pe lângă culoarea roşie şi pachetul R-Line, maşina beneficiază de motorul T6, de 305 CP.

Preţul primului model Volvo nu îl ştim, dar cel de-al doilea reclamă o sumă de 100.000 euro. Deci, Moşule, care să fie?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide