Carlex Design tapiţează un Audi A6 cu piele à la Bentley

Carlex Design este unul dintre cei mai îndrăzneţi tuneri de interioare. Bentley este renumit pentru interioarele din piele. Iar Audi A6 este o „victimă” aici...

Carlex Design tapiţează un Audi A6 cu piele à la Bentley Carlex Design tapiţează un Audi A6 cu piele à la Bentley

Ultima dată când am pomenit de Carlex Design aici, vorbeam despre interiorul original, în stil steampunk, al unui MINI. Polonezii de la Carlex chiar nu se dau în lături de la nimic şi lucrările lor sunt fără cusur - mai puţin proiectul cu S-Class-ul aurit, care nu ne-a creat altceva decât o mini-repulsie. 

În cazul în care nu ne-ai crezut la faza cu mini-repulsia...

Însă asta... asta este absolut delicios. Un Audi A6 pe al cărui bord suprafeţele neacoperite cu piele par că sunt mai puţine decât cele tapiţate. Şi accentele de roşu de pe bord şi de pe volan... şi cusăturile... şi modelul... Toate arată şi se îmbină perfect. Menţiunea celor de la Carlex a fost aceea că pielea Nappa din interiorul acestui A6 a fost comandată direct din catalogul Bentley. Asta nu înseamnă decât că este cea mai bună. 

Aruncă o privire peste galeria de mai sus şi spune-ne cum ţi se pare lucrarea celor de la Carlex. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.