Ce maşină este? Dar, mai important, ce vrea să fie?

Mulţi dintre voi şi-au dat seama că la baza acestui tuning stă un Opel Vectra, prima generaţie. Iată mai multe imagini cu acest tuning bizar - acum vă daţi seama ce a vrut creatorul să facă?

Ce maşină este? Dar, mai important, ce vrea să fie? Ce maşină este? Dar, mai important, ce vrea să fie?

Până acum, am văzut diverse creaţii, care mai de care mai ciudate - însă punctul lor comun era dorinţa ca rezultatul să semene cu un model care, cel puţin pentru creatorul respectivei creaţii tuning, era un vis sau chiar o obsesie.

În cazul de faţă, vorbim, din nou, de un tuning made in Rusia şi care are la bază o berlină foarte cunoscută: Opel Vectra, prima generaţie (fabricată între 1988 şi 1995). Ne este extrem de greu să înţelegem la ce ar trebui să ne gândim când vedem acest "nas" ieşit cu jumătate de metru în faţa farurilor... Să fie vorba de vreun fan al trilogiei Mad Max? Voi ce credeţi?

CE CREDEŢI CĂ AR VREA CREATORUL SĂ FIE ACEASTĂ MAŞINĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.