Cel mai agresiv Mercedes-Benz Clasa X a fost modificat de Carlex Design

Autor: Marius Vișan 06 iul. 2020 Tuning auto

Mercedes-Benz Clasa X împărtășește multe elemente cu modelul destul de banal Nissan Navara, dar cu modificările potrivite de la Carlex Design, acesta poate fi transformat într-o mașină spectaculoasă.

Acest exemplar a fost modificat complet de firma Carlex Design și este supranumit Exy Extreme +. Înglobează o multitudine de modificări exterioare, interioare și mecanice pentru a-i îmbunătăți performanțele off-road, făcându-l în același timp să pară mai agresiv.

Intră în Galeria Foto

Upgrade-urile includ o nouă bară de protecție, precum și o grilă nouă, rame pentru faruri și luminile din spate, extensii ale aripilor, un spoiler spate personalizat, un nou capac al rezervorului de combustibil și o bara de protecție spate. Carlex Design a echipat, de asemenea, Clasa X cu jante din aliaj de 18 inci învelite în pneuri Radar Renegade RT + POR 118Q. Partea de sus include bare cu lumină LED montate pe acoperiș.

Mercedes-Benz Clasa X by Carlex Design este foarte „extrovert”

Interiorul este la fel de „extrovert” ca și exteriorul, acesta include piele neagră și Alcantara pe scaune, tabloul de bord și panourile ușilor. Există, de asemenea, o mulțime de accente galbene strălucitoare și un volan personalizat care pare mai potrivit pentru o mașină sport decât pentru un pick-up pentru off-road. Modificările sunt completate de suspensie care ridică mașina cu 100 de mm față de versiunea din fabrică. Pick-up-ul vine, de asemenea, cu un sistem de evacuare distinct.

În cazul în care clienților nu le place acest design special, Carlex Design le poate pune la dispoziție și alte accesorii, atât pentru exterior, cât și pentru interior.

Despre Mercedes-Benz Clasa X

Mercedes a lansat acest model în 2017, cu scopul de a oferi diversitate gamei sale de vehicule comerciale uşoare, dar şi să-şi facă intrarea în segmentul foarte căutat al pick-up-urilor. Doar 16.700 de modele au fost vândute în 2019 în Europa, Australia şi Africa de Sud. Statele Unite, unde cererea este în principal pentru camionete de dimensiuni mari, a fost exclusă ca piaţă de desfacere.

În cadrul acordului încheiat de Daimler cu Renault-Nissan, Clasa X foloseşte aceeaşi platformă ca Nissan Navara şi Renault Alaskan, fiind produs în fabrica Nissan din Barcelona.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide