Cel mai mic tanc din lume este un... Smart ForTwo!

Dacă ţi se pare că şoferii din celelalte maşini râd de tine când te văd la volanul unui smart, poţi să-l modifici în stil milităresc. Să vedem cine va mai râde de tine acum!

Cel mai mic tanc din lume este un... Smart ForTwo! Cel mai mic tanc din lume este un... Smart ForTwo!

Despre Smart ForTwo cel mai des auzim că e o maşinuţămică şi drăguţă, foarte bună pentru fete şi băieţi, dar mai alespentru fete. Şi, de obicei, şoferii din celelalte maşini au oprivire superioară atunci când se uită la un smart, nu-i aşa?

Cu siguranţă nu este cazul acestui smart şenilat, a căruifotografie a apărut pe un site de socializare polonez, kciuk.pl, însă fără alte detalii şi informaţiidespre modificările care i-au fost aduse sau despre proprietarulsău.

Se observă, totuşi, că micul "tanc" nu este dotat şi cu o turelămitraliere, deci, în cel mai bun caz, poate fi folosit ca maşină derecunoaştere - fiind mic, poate trece neobservat de către duşman,ba chiar luat în derâdere, nu?

Nu ştim nici dacă maşina chiar funcţionează, iar sistemul deşenile ar fi o soluţie viabilă pentru un smart, care astfel ardeveni o maşină foarte capabilă, indiferene de teren. E adevărat,costurile ar fi şi ele foarte mari, dar, dacă ai bani, merită să-ţifaci un astfel de super-smart.