Chevrolet Aveo - Tuning de casă

Clienţii micuţului CHevrolet Aveo din Orientul Mijlociu au acum la dispoziţie un pachet complet de personalizare a maşinii.

Chevrolet Aveo - Tuning de casă Chevrolet Aveo - Tuning de casă

Interior schimbatNoul program de personalizare a modelului Aveo, lansat de Chevrolet în Orientul Mijlociu, va fi unul flexibil şi complex, ce va permite configurarea maşinii de la un singur set de jante sport până la culori exteriore şi stickere date pe comandă. Avem şi lucruri mai complexe, precum spoilere schimbate, praguri mai late, eleroane, accesorii aerodinamice şi guri de aerisire sport.

"Am înţeles că mulţi oameni vor să construiască un model pe placul lor, iar atunci când vor face asta vor avea o paletă largă de modificări de unde vor putea alege", a comentat Karen Toor, Marketing Manager Chevrolet în Orientul Mijlociu. Aşadar, tot este mai bine decât Sandero F1 Team, ce e disponibil într-o singură configuraţie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.