Chevrolet Camaro cu look retro de la Lingenfelter

Autor: Iulian Dnistran 26 oct. 2012 Tuning auto

Lingenfelter Performance Engineering (LPE) a creat un kit de caroserie pentru noul Chevrolet Camaro, care ar trebui să se adreseze celor care vor o maşină nouă, dar cu un look retro.

Astfel, americanii de la LPE s-au inspirat din Camaro-ul produs în 1969 şi a ieşit ce vedeţi în fotografii. Kitul e disponibil în două variante, simplă şi RS, singura diferenţă dintre cele două fiind că RS-ul primeşte faruri ascunse în spatele unor uşiţe mecanice.

În rest, cele două pachete sunt identice şi vin cu o bară de protecţie faţă nouă, care include o „fustă”, o mască a radiatorului nouă, cu emblema „SS”, două lumini de ceaţă în bara din faţă, cabluri electrice şi acoperitori pentru faruri.

Preţurile pentru cele două pachete sunt de 6.850 de dolari, respectiv 8.150 de dolari pentru kitul RS, dacă cel care vrea să-şi decoreze Camaro-ul în stil retro vrea să facă singur treaba. Dacă preferă ca munca să fie făcută de cei de la LPE, preţul creşte la 8.550 de dolari pentru pachetul standard şi la 9.750 de dolari pentru pachetul RS.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide