Chevrolet Camaro la SEMA 2008

La Las Vegas, Chevrolet Camaro va fi un star adevărat, nu mai puţin de patru concepte bazate pe cel mai nou muscle car american urmând a fi prezentate publicului la SEMA 2008.

Fiecare dintre cele 4 concepte, bazate pe Chevrolet Camaro, propune o interpretare diferită în ce priveşte stilul, performanţele şi nivelul de personalizare. De fapt, acest lucru vine ca o completare fericită a statutului pe care îl are Chevrolet Camaro la Las Vegas: maşina oficială a SEMA 2008.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.