Chevrolet Coupe E85 '34

Prezenţa unui hot rod la Las Vegas este deja ceva obişnuit. Însă mai puţin obişnuit pentru tunerii americani este să pună accentul pe ecologie - în acest caz, pe biocombustibilul E85, la modă în America de Sud.

Chevrolet Coupe E85 '34 Chevrolet Coupe E85 '34
Maşina puternic customizată nu este propulsată de vreun V8 demenţial, ci de un turbo în patru cilindri, de 2,0 litri, din familia ECOTEC, care funcţionează pe bază de E85 şi dezvoltă 500 CP. În plus, motorul este echipat cu pachetul Performance Parts Stage III, pentru a fi în ton cu termenul "tuning". Roţile sunt imense, având 29" în faţă şi nu mai puţin de 35" în spate, în timp ce suspensia beneficiază de elemente uşoare, iar interiorul de materiale ecologice "earth-friendly".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.