Chevrolet Cruze by Irmscher

Chevrolet Cruze duce lipsă de sportivitate în adevăratul sens al cuvântului, neajuns remediat parţial de cei de la Irmscher.

Chevrolet Cruze by Irmscher Chevrolet Cruze by Irmscher

Chevrolet Cruze este o ofertă corectă pentru cei care vor o berlină aceia care vor o berlină accesibilă. Cei care vor o berlină cu valenţe sportive dar un preţ tangibil nu sunt foarte bine deserviţi de Cruze. Aici intervine Irmscher care oferă un program de preparare atât estetic, dar mai ales dinamic. Cea mai importantă metamorfoză se consemnează la motor, acolo unde propulsorul de 2.0 litri diesel, primeşte în plus 36 CP şi 146 Nm, ajungînd la 186 CP şi un cuplu de 466 Nm. La nivel de performanţe, intervenţia celor de la Irmscher se vede destul de evident, timpul de acceleraţie până la 100 km/h, fiind redus cu 2 secunde, de la 10 secunde la 8 secunde.

În plus, comportamentul dinamic, dar şi aspectul este îmbunătăţit prin scăderea gărzii la sol cu 25 mm. La partea estetică vom mai trece evacuarea dublă, eleronul, jantele pe 18 inch şi pneurile cu talon sport de 225. Irmscher a fost destul de subtil cu acest tuning, dar îşi anunţă contribuţia prin plăcuţele de aluminiu aplicate pe praguri. Nu ştim detalii de preţ, dar se spune că acest tuning va fi disponibil la dealerii Chevrolet.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.