Chevy Major League Baseball Silverado

Cel mai extravagant pick-up al celor de la Chevrolet le este dedicat pasionaţilor de baseball şi beneficiază de un monitor în benă!

Chevy Major League Baseball Silverado Chevy Major League Baseball Silverado
De fapt, titlul trebuia să fie "hai să ne jucăm pe consola Wii din pick-up-ul meu personalizat", maşina fiind dotată cu un monitor wide screen şi un sistem Bose Surround, plasate în benă, sub capacul cu ridicare automată.

Maşina nu are nimic special din punct de vedere tehnic, fiind un Silverado 1500 crew cab, însă este vopsită într-o tematică specifică baseball-ului şi încorporează toate siglele echipelor de baseball, pentru a marca legătura strânsă dintre Cehvrolet şi Liga Americană de Baseball. Nici interiorul nu este mai prejos, fiind garnisit cu inserţii din lemn (acelaşi lemn care se utilizează la confecţionarea bâtelor de baseball), iar tapiţeria din piele are aspectul şi cusăturile mănuşilor folosite în acest sport. Faţă de un pick-up normal, maşina are garda coborâtă, spoilere şi praguri mai mari şi jante de 22" cromate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.