Chrysler merge la SEMA cu Fiat 500 Beach Cruiser

Autor: Iulian Dnistran 15 oct. 2012 Tuning auto

Fiat 500 Beach Cruiser va fi una dintre atracţiile de la standul grupului Chrysler de la salonul de tuning SEMA din Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

Cea mai evidentă modificare adusă maşinuţei italiene este lăţirea cu 30 de centimetri a caroseriei, datorată jantelor-prototip din aluminiu create de Mopar. Noile roţi de culoare roşie au fost acoperite cu aripi de şcoală veche, iar întreaga caroserie a fost vopsită în gri mat.

La exterior, deasupra acoperişului retractabil din pânză, a fost montat un suport pentru plăci de surf. În plus, bara din faţă a primit o „bărbie” din metal iar capota motorului şi cea a portbagajului au primit tratamentul de hot-rod Mopar.

În interior, scaunele negre îmbrăcate în vinilin au primit o pată de culoare sub forma unui material textil care ar trebui să semene cu un prosop de plajă.

Sub capotă, performanţele motorului au fost crescute cu ajutorul unui sistem de evacuare Mopar şi a unui sistem de admisie Mopar, în timp ce ţinuta de drum a Fiat-ului a fost îmbunătăţită prin montarea unei bare stabilizatoare în compartimentul motor.

Salonul SEMA se va desfăşura în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie 2012 în Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide