Cineva vrea mai multă putere dintr-un LaFerrari. De ce?!

Un chip tuning care ridică puterea de la 100 CP la 130 CP e perfect normal, însă nu pot decât să-mi pun întrebarea „de ce” când văd că un proaspăt client de LaFerrari vrea să aplice tratamentul chip tuning uzinei V12 de sub capota căluţului din Maranello.

Cineva vrea mai multă putere dintr-un LaFerrari. De ce?! Cineva vrea mai multă putere dintr-un LaFerrari. De ce?!

Atunci când ai sub capota Golfului tău în jur de 100 CP şi vrei să obţii mai mult, apelezi la un chip tuning. Ceea ce e perfect normal. Dar de ce ai vrea mai multă putere dintr-o maşină care are, direct din fabrică, aproape 1.000 CP? Cu siguranţă, nu voi şti niciodată răspunsul la această întrebare, însă un lucru e cert: există oameni care vor să fie diferiţi.

Unii ar spune că e maşina perfectă. Se pare că există şi alte păreri...

Iar unul dintre aceşti oameni e un proaspăt proprietar de LaFerrari care se pare că nu e mulţumit de cei 963 CP dezvoltaţi de vârful de lance produs în Maranello, aşa că a apelat la un chip tuning gândit de suedezii de la JMB Optimering care ar trebuie să ridice valoarea puterii maxime la 1.050 CP. Adică un plus de 87 CP.

Tu ce spui: merită toată bătaia de cap pentru un plus atât de mic la o maşină atât de puternică?

Via TheSupercarKids.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.