Colecţia STRUT 2006-2007

STRUT chiar cu asta se ocupă: dă o notă exclusivistă maşinilor deja exclusiviste, prin ornamente finisate până la cel mai mic detaliu.

Colecţia STRUT 2006-2007 Colecţia STRUT 2006-2007
STRUT este o firmă americană de lux, care se ocupă în primul rând cu bijuteriile sofisticate şi distinctive, iar apoi cu accesorii diverse pentru automobilele de lux. Colecţia 2006-2007 este destinată unor modele bine-cunoscute celor cu foarte mulţi bani şi pentru care luxul nu este suficient. Fiecare piesă este lucrată manual din cele mai nobile materiale, fiind apoi sunt finisată cu trei straturi de crom, pentru a-şi păstra strălucirea, indiferent de condiţiile atmosferice.

Rolls Royce Phantom beneficiază de "STRUT Knightsbridge Collection", în care punctul principal îl reprezintă noua grilă impozantă, redesenată cu multă migală, cu o foarte mare atenţie acordată detaliilor. Pachetul este completat de ornamentele pentru fantele laterale şi evacuare, realizate din metale rare utilizate în industria aeronautică.

Cei pasionaţi de impozantul Range Rover se pot bucura de "STRUT Windsor Emerald Collection", în care grila radiatorului este total nouă şi extraordinar de fin prelucrată. Aceasta este acompaniată de ornamente discrete, pe capotă şi pe hayon, pentru toate aceste elemente de personalizare clientul fiind taxat cu modica sumă de 10.500 USD, care poate creşte în funcţie de nivelul de customizare dorit.

Pentru limuzina Mercedes S-Class este disponibil
"STRUT Munich Marquise Collection", cu preţuri începând de la 8.500 USD. Principala modificare o constituie grila frontală împletită, precum şi grila fantei inferioare din spoiler, limuzina germană având astfel un aspect total schimbat.

Însă cel mai important element vizual este semnătura STRUT: micile logo-uri fin prelucrate, cu un S filigranat într-un scut discret, plasate atât în partea frontală, cât şi în spate şi pe lateralele automobilelor. Mai multe detalii despre acest manufacturier de bijuterii pentru automobile pe site-ul oficial
www.strutwear.com
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.