Logan Coupe și Logan Cabrio, două modele Dacia pe care mulți români și le doresc – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 02 apr. 2013 Tuning auto

Pe lângă multitudinea de exemple de tuning pentru Dacia Logan – fie ele studii de design sau tentative ale unor amatori – mai apar şi proiecte realizate de specialişti şi pasionaţi ai mărcii.

Aşadar, vă prezentăm primul model Dacia Logan Coupe, realizat de cei de la AutoK9. Aceştia nu dau multe detalii despre maşină, însă la o primă vedere se remarcă forma tăiată a spatelui, cele două evacuări finale, kitul sportiv de caroserie şi jantele în 10 spiţe.

Galerie foto cu Dacia Logan Coupe

 

 

 

 

 

 

 

 

Conform celor de la AutoK9, transformarea Daciei Logan s-a realizat în doar 30 de zile, pentru că proiectul a demarat în data de 1 martie 2013.

Un alt proiect al celor de la este și Dacia decapotabilă

Loganul decapotabil este proiectul care ne defineste si dovedeste experienta si capacitatea de munca a echipei noastre.

„Loganul decapotabil este proiectul care ne defineste si dovedeste experienta si capacitatea de munca a echipei noastre. In plus este dovada ca numele AutoK9 (auto ca noua) nu este ales la intamplare. Am transformat o epava berlina intr-un coupe cabrio de clasa. Am ales un Logan deoarece este o masina produsa in Romania, nu exista un model cabrio si este preferata a romanilor. Cu putina imaginatie si cu multa pasiune am tranformat un Logan lovit de tramvai, dauna totala, in primul Logan decapotabil”, așa au descris mecanicii de la AutoK9 proiectul primului Logan Cabrio.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autok9.ro



Comentarii
Inchide