Cum să ai un Bugatti Veyron cu doar 4.500 USD

Ce zici de un supercar in locul vechii tale Honda Civic? Un american cu prea mult timp liber, s-a hotărât sa-şi transforme maşina intr-un Bugatti Veyron. Vezi aici ce a ieşit.

Cum să ai un Bugatti Veyron cu doar 4.500 USD Cum să ai un Bugatti Veyron cu doar 4.500 USD

Să zicem că deţineţi în garajul vostru o Honda Civic coupe din anii 90'. Vreţi să iesiţi in evidenţă? Nimic mai simplu. Fie vă cumpăraţi o altă maşină, fie... puteţi găsi pe eBay un anteprenor genial ce vă oferă un ''superb" body kit. Acest kit vă va transforma vechea maşină într-un veritabil Bugatti Veyron. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi 4.500 $ plus transportul pe noul vostru body kit şi apoi să-l montaţi pe maşină.

"Uimitorul" body kit este realizat din fibră de sticlă şi va face maşina să arate foarte sport, dupa spusele vânzătorului. Tot ce trebuie să ştiţi este că maşina voastră trebuie să fie fabricată în intervalul anilor 1992-1995, în varianta cu două uşi, pentru că altfel riscaţi să nu se potrivească. Întregul body kit este compus din 8 piese din fibră de sticlă, iar vânzătoul ne anunţă că acest kit se va potrivi perfect pe maşină, fără a fi necesare modificari ale caroseriei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.