Dodge Challenger Convertible

Chrysler are deja prea multe probleme pe cap pentru a dezvolta un Cabrio. Dar o companie din Florida vine cu o propunere interesantă.

Dodge Challenger Convertible Dodge Challenger Convertible

Coach Builders Limited a decis să profite de faptul că cei de la Dodge nu au voinţă şi nici bani să scoată pe piaţă un Challenger Cabrio prin propunerea unei alternative. Primul Convertible aftermarket va debuta la SEMA cu producţia programată a începe la jumătate lunii viitoare. Conversia costă aproape 16.000 de dolari, astfel că un Challenger SRT8 poate ajunge până la 58.000 de dolari.

Pentru cei care vor mai mult, Coach Builder va oferi o serie de accesorii, upgrade-uri de performanţă, interioare modificate şi noi jnate şi gume. Modelul expus la SEMA va fi dotat cu un V8 de 6,1 litri cu o putere de 560 CP şi rulează pe suspensie KW şi jante de 22 de inch.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.