Dodge Challenger de 500 CP la Sema

Nu mai este mult până la o nouă ediţie SEMA, Hurst pregătindu-se cu un model Challenger cu peste 500 de CP sunt capotă.

Dodge Challenger de 500 CP la Sema Dodge Challenger de 500 CP la Sema

Dodge Challenger a fost un model care a atras atenţia încă de la lansare, dacă nu prin preţul foarte bun, atunci printr-un design care a fost apreciat de majoritatea criticilor. Pentru show-ul din noiembrie din Las Vegas, un Dodge Challenger SRT8 a fost preparat de cei de la Hurst. Un motor de peste 500 CP şi un set de jante cromate vor fi principalele modificări regăsite pe noul muscle-car.

Dar americanii au ceva de spus despre asta: "Noul Husrt Challenger este mai mult decât un simplu muscle car. El concentrează tot ce are mai bun de dat Detroitul, la care se adaugă componente de performanţă specifice secolului 21 pentru a face maşina mai cool şi mai rapidă decât a concurenţei", a declarat Nate Shelton, Chairman Hurst. Ce să zică si ei.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.