Dodge Charger tunat de WCC pentru Continental

Gigantul sedan american tunat de cei care au devenit celebri prin "Pimp my Ride" a fost oferit drept premiu unei cliente a Continental.

Dodge Charger tunat de WCC pentru Continental Dodge Charger tunat de WCC pentru Continental

Dodge Charger tunat de WCCMaşina din imagini nu este specială nici pentru marca sa, nici măcar prin tuningul primit de la West Coast Customs, ci pentru anvelopele de la Continental pe care le are. Continental a comandat această maşină pentru a o oferi drept premiu în cadrul concursului "Power of four". Concursul a fost demarat pentru a promova un nou set de cauciucuri Continental.

Cât despre tuningul maşinii exteriorul sedanului american a primit câteva modificări cum ar fi motivele înotătorului, jantele de 22 inci şi o nouă grilă. În interior la fel ca şi în locul numărului maşinii se regăseşte sigla Continental. Ţeava de eşapament a fost şi ea înlocuită. Maşina a primit şi un sistem audio Sony. Publicitate la Dodge, aceasta să fie un efect secundar al concursului demarat de Continental?

VEZI TOATE ANUNŢURILE DODGE

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.