Dodge Ram R/T

Având în vedere criza financiară actuală, Sema 2008 ar putea fi ultimul eveniment în care pick-up-urile tunate vor mai avea un cuvânt de spus.

Dodge Ram R/T Dodge Ram R/T

Patru echipe vor veni anul acesta la SEMA Show în Las Vegas cu un Dodge Ram modificat. Una dintre ele se numeşte Underground şi ne propune un Ram Sport dotat cu un V8 HEMI de 5,7 litri şi 380 CP cu influenţe directe de design de la Dodge Challlenger. Principalele elemente de tuning sunt preluate de la Mopar, dintre care amintim de admisie, evacuare şi capotă din aluminiu.

Şasiul este coborât graţie unei suspensii Mopar în timp ce jantele şi ele Mopar de 22 de inch sunt încălţate cu gume 285/45 pe faţă şi 305/40 pe spate. Interiorul vine cu scaune Katzkin din piele şi o nouă ambianţă luminoasă. Şi nu în cele din urmă, un set de pedale, aţi ghicit, Mopar este instalat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.