E gata! Porsche Panamera Turbo primeşte kitul de tuning Hamann Cyrano

Autor: Dan Vache 24 iul. 2012 Tuning auto

Pachetul de tuning este destinat exclusiv modelului Porsche Panamera Turbo şi include atât îmbunătăţiri la nivel de performanţe, cât şi în ceea ce priveşte designul exterior şi interior.

Astfel, după instalarea kitului de performanţă, motorul este capabil să dezvolte 603 CP şi un cuplu de 870 Nm/2.250-4.500 rpm. Aceste cifre se reflectă în cele 3,9 secunde necesare accelerării de la 0 la 100 km/h şi în cele doar 12,6 secunde scurse până la atingerea pragului de 200 km/h. Suplimentar, cu pachetul Sport Chrono timpul de sprint de la 0 la 100 km/h scade la 3,6 secunde în timp ce viteza maximă urcă până la 315 km/h.

De modul de rulare se ocupă suspensia reglabilă pe pernă de aer şi jantele unicat „GUNMETAL” de 22 de inci, încălţate cu anvelope de tip 265/30 ZR22 pe faţă, respectiv 305/25 ZR22 pe spate. Se pare însă ca tunerul nu se va opri aici, acesta intenţionând să lanseze un nou pachet de performanţă menit să aducă un plus de 80 CP şi 120 Nm de cuplu. Acesta urmează să încorporeze o evacuare sport şi un sistem nou de management al motorului.

Germanii au acordat o mare atenţie şi esteticii maşinii, lucru dovedit de kitul exterior de caroserie care vine cu prize de aer mai generoase cu LED-uri integrate şi o capotă reconstruită din fibră de carbon. Imaginea agresivă şi musculoasă este completată de aripile laterale de pe faţă şi spate „umflate” cu 6 cm şi de pragurile laterale cu prize de aer.

Interiorul a primit de asemenea upgrade-uri, printre elementele noi aduse acestuia numărându-se carpetele din piele, tapiţeria Alcantara şi inserţiile decorative din aluminiu.

PUTEŢI ADMIRA CREAŢIA CELOR DE LA HAMANN ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide