Edo Competition 599/630 GTB

Chiar dacă numărul de Ferrari-uri vândute nu este mare, tunerii se înghesuie să le personalizeze. Edo Competition s-a ocupat de curând de 599.

Edo Competition 599/630 GTB Edo Competition 599/630 GTB
Maşina a fost coborâtă 40 de mm în spate şi 20 de mm în faţă prin intermediul unei suspensii sport ajustabile Edo/KW. Jantele de 20 de inch pot fi vopsite în orice culoare doreşte viitorul posesor, în timp ce zgomotul motorului V12 a fost amplicat prin intermediul unui sistem de evacuare sport.

Cea mai importantă piesă din ansamblul modificărilor este V12-le derivat din cel de la Enzo, ce dezvoltă standard 620 de CP. Clienţii Edo pot opta pentru nivelul 1 de performanţă prin care graţie modificărilor la evacuare, admisie şi ECU motorul primeşte un plus de 30 CP. Cei cu buzunarele mai mari pot să comande nivelul 2 630 GTB, ce conţine un kit de conversie la motorul de 6,3l FXX, rezultând o putere maximă de aproximativ 750 CP. Puţin, nu?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.