Edo Competition Lamborghini Murcielago LP640

Pe lângă kitul caroseriei, tunerul german Edo propune pentru Lamborghini Murcielago LP640 şi o dopare a motorului.

Edo Competition Lamborghini Murcielago LP640 Edo Competition Lamborghini Murcielago LP640
Pentru exterior, Edo oferă clienţilor un eleron ajustabil, special desenat pentru a îmbunătăţi efectul aerodinamic de apăsare, acest lucru fiind necesar datorită surplusului de putere dezvoltat de către motor. Propulsorul V12 de 6,5 litri este "forţat" să dezvolte o putere de 663 CP la 7.800 rpm, iar cuplul motor înregistrează valoarea de 675 Nm la 5.600 rpm. Aceste performanţe ale motorului sunt atinse graţie recalibrării unităţii de control (ECU), dar şi a filtrelor de aer speciale şi a sistemului de evacuare.

UPDATE:

Mănuşă aruncată fără menajamente fanilor Ferrari - micul sticker promite efecte frustrante pentru fanii căluţului cabrat. Sau un mesaj "de cartier" din partea unuia dintre cele mai brutale hypercaruri ale momentului, capabil de 0-100 km/h în doar 3,4 secunde şi de o viteză maximă de peste 350 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.