Elite Sports Vorbild Mercedes-Benz CLS

Creatorii curentului Manga, japonezii, au pus mâna pe un exemplar teuton Mercedes CLS şi l-au preparat ca la carte. A rezultat un model ce şi-ar regăsi cu uşurinţă locul în paginile celebrelor benzi desenate nipone.

Elite Sports Vorbild Mercedes-Benz CLS Elite Sports Vorbild Mercedes-Benz CLS
Elite Sports Vorbild Mercedes-Benz CLSMercedes CLS a mai trecut prin atelierele tunerilor eruopeni, cu rezultate spectaculoase, japonezii, însă, nu prea şi-au lăsat amprenta în materie de tuning asupra acestui model. Niponii de la Vorbild, mai precis divizia Elite Sports, au acceptat provocarea de a personaliza în manieră proprie coupe-ul cu patru uşi european. Ce a ieşit, atunci când Orientul îşi exercită influenţa asupra Occidentului, este un CLS care lasă deoparte caracterul executiv şi devine un adevărat boyracer.

Schimbarea la faţă, generată de Elite Sports, a fost posibilă datorită unui kit complet şi a unei game largi de accesorii din fibră de carbon. Pentru aproximativ 7.500 de dolari, orice CLS se poate înnoi cu bări agresive, praguri sport şi aripi evazate cu aerisiri generoase. Pentru că vorbim de japonezi, nu putea lipsi Elite Sports Vorbild Mercedes-Benz CLSeleronul GT, de dimensiuni considerabile pentru noi europenii.

Dacă banii nu sunt o problemă, modificările pot fi operate şi la nivelul propuslorului prin montarea unui turbocompresor, înlocuirea axei cu came şi a sistemului de evacuare cu unele mai performante. Procesul de cosmetizare atât vizuală cât şi mecanică este desăvârşit de jantele de aliaj şi sistemul de frânare special dezvoltate de Endless pentru acest proiect.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.