Elite Sports Vorbild Mercedes-Benz CLS

Autor: Cosmin Iordache 14 mart. 2008 Tuning auto

Elite Sports Vorbild Mercedes-Benz CLSMercedes CLS a mai trecut prin atelierele tunerilor eruopeni, cu rezultate spectaculoase, japonezii, însă, nu prea şi-au lăsat amprenta în materie de tuning asupra acestui model. Niponii de la Vorbild, mai precis divizia Elite Sports, au acceptat provocarea de a personaliza în manieră proprie coupe-ul cu patru uşi european. Ce a ieşit, atunci când Orientul îşi exercită influenţa asupra Occidentului, este un CLS care lasă deoparte caracterul executiv şi devine un adevărat boyracer.

Schimbarea la faţă, generată de Elite Sports, a fost posibilă datorită unui kit complet şi a unei game largi de accesorii din fibră de carbon. Pentru aproximativ 7.500 de dolari, orice CLS se poate înnoi cu bări agresive, praguri sport şi aripi evazate cu aerisiri generoase. Pentru că vorbim de japonezi, nu putea lipsi Elite Sports Vorbild Mercedes-Benz CLSeleronul GT, de dimensiuni considerabile pentru noi europenii.

Dacă banii nu sunt o problemă, modificările pot fi operate şi la nivelul propuslorului prin montarea unui turbocompresor, înlocuirea axei cu came şi a sistemului de evacuare cu unele mai performante. Procesul de cosmetizare atât vizuală cât şi mecanică este desăvârşit de jantele de aliaj şi sistemul de frânare special dezvoltate de Endless pentru acest proiect.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide