Hot  Erotic MINI Clubman by Agent Provocateur

MINI Clubman nu este doar mai lung cu 24 de centimetri, ci poate deveni şi provocator, în sensul deloc platonic, sau Provocateur pentru a nu denatura celebrul brand, dorit de femei şi incitant pentru bărbaţi.

Erotic MINI Clubman by Agent ProvocateurAcest MINI Clubman unicat a fost creat pentru cunoscuta firmă de lenjerie "Agent Provocateur", în ciuda aspectului incitant, este expus la un eveniment de caritate împortiva SIDA, denumit "Life Ball" şi desfăşurat în Viena. Modelul este inspirat din clasicele MINI van-uri ale poliţiei britanice, dar iese în evidenţă nu prin aspectul justiţiar, ci prin combinaţia de culori negru cu roz, cromul generos aplicat şi girofarul....tot roz.

Cu adevărat special este însă interiorul, deşi modelul poartă inscripţia POLICE, cu siguranţă, puţini masculi vor refuza o plimbare cu "duba". Bancheta din spate se pliază sub forma unui pat extrem de confortabil, există locaţii pentru accesoriile folosite în timpul "interogatorului" şi perdeluţe pentru a păstra discreţia. În aceste condiţii uşile, atipice pentru un model de clasă mică, îşi găsesc menirea, facilitând accesul spre zona de "nebunii".

Pentru cei care vor să îşi satisfacă fanteziile automobilistice, modelul va fi scos la licitaţie pe ebay în perioada 5-15 iunie, iar veniturile obţinute din tranzacţie vor fi donate inegral în scopuri umanitar fundaţiei Life Ball.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.