Erotic MINI Clubman by Agent Provocateur

Autor: Cosmin Iordache 20 mai 2008 Tuning auto

Erotic MINI Clubman by Agent ProvocateurAcest MINI Clubman unicat a fost creat pentru cunoscuta firmă de lenjerie "Agent Provocateur", în ciuda aspectului incitant, este expus la un eveniment de caritate împortiva SIDA, denumit "Life Ball" şi desfăşurat în Viena. Modelul este inspirat din clasicele MINI van-uri ale poliţiei britanice, dar iese în evidenţă nu prin aspectul justiţiar, ci prin combinaţia de culori negru cu roz, cromul generos aplicat şi girofarul….tot roz.

Cu adevărat special este însă interiorul, deşi modelul poartă inscripţia POLICE, cu siguranţă, puţini masculi vor refuza o plimbare cu "duba". Bancheta din spate se pliază sub forma unui pat extrem de confortabil, există locaţii pentru accesoriile folosite în timpul "interogatorului" şi perdeluţe pentru a păstra discreţia. În aceste condiţii uşile, atipice pentru un model de clasă mică, îşi găsesc menirea, facilitând accesul spre zona de "nebunii".

Pentru cei care vor să îşi satisfacă fanteziile automobilistice, modelul va fi scos la licitaţie pe ebay în perioada 5-15 iunie, iar veniturile obţinute din tranzacţie vor fi donate inegral în scopuri umanitar fundaţiei Life Ball.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide