Essen Motor Show 2007

Autor: Dan Vache 05 dec. 2007 Tuning auto
Essen Motor Show 2007

Ajuns la cea de a 40-a ediţie, cel mai mare salon de tuning auto european, Essen Motor Show, este şi de această dată cel mai fierbinte eveniment de specialitate din Germania. Desfăşurat în perioada 1 – 9 decembrie, acesta este locul de întalnire al pasionaţilor de automobile modificate, atât sport, cât şi clasice, care arată exclusiv şi au mulţi cai putere sub capotă.

NEW!
ABT
Tunerul german are în portofoliu două modele Audi exclusiviste: hypercarul Audi R8 Sport Package, personalizat într-o manieră extremă, dar şi noul Audi A4, în formulă ABT AS4, pentru cei care nu mai au răbdare până la apariţia lui RS4.
Nu lipseşte marca Volkswagen, ABT punându-şi amprenta pe noul SUV compact VW Tiguan, aducându-i un aer de dur.

NEW!
AC Schnitzer
Cunoscutul tuner a modificat un BMW 135i, care dezvoltă cu 50 CP mai mult şi sprintează până la 100 km/h în mai puţin de 5 secunde.

ARDEN
Specialistul în modele Jaguar s-a ocupat conştiincios de coupe-ul britanic XKR, ducându-l aproape de limita celor 500 CP.

AUTODELTA
Alfa Romeo Spider J6 3.2 C
este creaţia celor de la Autodelta, care au lucrat foarte atent asupra design-ului exterior al maşinii, dar şi la puterea motorului, mărită cu 92 CP.

NEW!
BRABUS
Bomba tunerului german o reprezintă un SLR McLaren Roadster, cu 650 CP, portiere tip fluture şi vopsea neagră specială. În plus, Brabus se prezintă la Essen Motor Show 2007 cu noul Mercedes C-Class Wagon, pregătit să impresioneze cu eleganţa sa sportivă.

CARLSSON
Nici nu a apărut încă pe piaţă noul Mercedes C-Class Estate şi cei de la Carlsson i-au adaptat deja un kit de tuning complet, ce cuprinde modificări atât tehnice, cât şi estetice.

COBRA TECHNOLOGY & LIFESTYLE
Apărut de curând în showroomuri, noul SUV francez Citroen C-Crosser le-a atras atenţia specialiştilor de la Cobra Technology & Lifestyle.

EDO COMPETITION
Chiar dacă numărul de Ferrari-uri vândute nu este mare, tunerii se înghesuie să le personalizeze. Edo Competition s-a ocupat de curând de modelul 599 GTB.

FORD Focus ST

Versiunea sportivă a gamei Ford, Focus ST va fi o premieră la Essen Motor Show 2007.

IMSA
Tunerul german IMSA este printre puţini care au adus un plus de imagine unei maşini precum Lamborghini Murcielago LP640.

JE DESIGN
Specialiştii germani de tuning de la JE Design îi oferă lui VW Touareg un facelift în stil Wide-Body.

KLEEMAN GTK
Tunerul olandez Kleeman, cunoscut pentru experienţa sa în prelucrarea modelelor Mercedes, a dat publicităţii primele informaţii despre deghizatul Mercedes SLK 55 AMG.

NEW!
Loder 1899
Tunerul bavarez a adus un Aston Martin V8 Vantage Volante, cu un kit exterior agresiv şi motorul tunat la peste 400 CP.

NEW!
Lumma Design

Tunerul german s-a ocupat de personalizarea radicală a noului BMW X5, al cărui apelativ Lumma Design CLR X530 semnifică o creştere a puterii motorului V8 până la 530 CP, graţie unui compresor mecanic.

MTM
Pentru fanii Audi pasionaţi de motoarele diesel, MTM a pregătit o versiune sportivă a coupeului A5 V6 TDI ce dezvoltă acum 300 de CP.

O.CT TUNING
În condiţille în care o variantă RS3 nu se află în planurile Audi, O.CT a modificat un S3 de serie pentru a se ridica la nivelul unui adevarat bolid demn de sigla RS.

NEW!
Opel
Producătorul german face un tuning "de casă" pe modelul de clasă compactă, rezultând Astra OPC Nurburgring Edition – o ediţie specială construită în doar 835 de exemplare.

NEW!
Steinmetz
Specialistul în modele Opel s-a ocupat de roadsterul Opel GT, care a primit un tuning discret.

TechArt
Tunerul german a pregătit un pachet complet de modificări destinat a face din cabrioletul Porsche 997 un adevărat hypercar capabil să se bată cu greii clasei.

TRC ITALIA
Dacă Fulda a creat un Maybach unicat, de ce nu ar face la fel şi firma de anvelope Marangoni? Dar de data aceasta cu o maşină mai accesibilă: Fiat 500.

VW Tiguan R-Line
Producătorul german lansează cu ocazia celui mai important salon de tuning din Europa noua sa linie de kit de exterior destinată oricărui model din gama Tiguan.


În zilele următoare vî vom ţine la curent cu cele mai noi şi interesante apariţii de la showul de tuning german.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide