Fenice Milano prepară un Fiat 500C Abarth de... 500.000 euro

Cât de excentric trebuie să fii să plăteşti o jumătate de milion de euro pentru un Fiat? Ei bine, este cazul unui milionar chinez, care a apelat la tunerul Fenice Milano pentru a deveni proprietarul unei maşini unice. Vedeţi în continuare despre ce este vorba.

Pentru ce a dat acest milonar excentric din China o jumătate demilion de euro? Pentru un cabriolet Fiat 500C Abarth preparat de Fenice Milano. Dar nu vă gândiţila un tuning axat pe performanţe, ci pe unul în careprioritar a fost luxul - drept dovadă şi denumirea maşinii:Fiat 500C Abarth Fenice Milano "La Dolce Vita Gold andDiamonds".

Fiat 500C Fenice Milano este ornat cu aur de 24k si costa 500.000 euro

La cererea clientului, maşina a fost ornată cu multedetalii din... aur de 24 de carate: vopsea albă perlată,cu particule din aur, carcasele retrovizoarelor, elemente alefarurilor, spoilerelor şi pragurilor sau arcele laterale aleacoperişului. Să nu uităm de evacuare, având ieşire aurită, dar,mai ales, de jantele sportive, care vor lua ochii oricui.

La interior, ornamentele din aur sunt ceva mai puţin numeroase,atmosfera fiind dominată de inserţii din lemn de esenţărară şi o tapiţerie Alcantara albă, având cusături lavedere. Însă piesa de rezistenţă este reperzentată de ecranulcentral, din partea superioară a consolei centrale.

Fiat 500C Fenice Milano are un iPad din aur si diamante

Care nu e un ecran tactil obişnuit, ci... un iPad, care poate fiscos uşor din ramă. Dar, din nou, nu vorbim de un iPad obişnuit, cide unul realizat de designerul englez Stuart Hughes. Ceea ceînseamnă că e un iPad Supreme Edition, realizat din aurmasiv de 24k şi ornat cu diamante. Devine insignifiantfaptul că acest iPad oferă sistem GPS, conectivitate internet sauun complex sistem de management al melodiilor preferate.

De asemenea, pare neimportant faptul că motorul turbo de1,4 litri al maşinii a fost revizuit, puterea crescând de la 140 CPla 200 CP, graţie resoftării unităţii centraleelectronice, înlocuirii turbosuflantei sau unei noi linii deevacuare. S-a intervenit şi asupra suspensiilor sau a sistemului defrânare, care poartă semnătura Brembo.

O adevărată bijuterie pe patru roţi, care va intra în posesiaexcentricului proprietar într-un mod inedit: versiuneafinală va fi prezentată oficial într-un magazin de bijuterii dinChina. Oare e un cadou pentru soţie sau amantă?

CREZI CĂ ACEST FIAT 500C FENICE MILANO E UNKITSCH?

Fiat 500C Abarth Fenice Milano Gold and Diamonds de petare.ro