Ferrambo Custom Car

Mă numesc Ferrambo, am caroserie de Nash Rambler Wago, motor de Ferrari şi semăm cu un trabant.

Ferrambo Custom Car Ferrambo Custom Car

Simplu si luxosModelul din imagini este creaţia lui Mike Warn şi Tim Divers, născută prin montarea pe un şasiu propriu a unui motor V8 de 3,6 litri, preluat de pe un Ferrari 360 din 2002, totul asamblat într-o caroserie inspirată de Nash Rambler Wagon model 1960, deşi nouă ne aminteşte mai multe un Trabi Combi.

Dar Ferrambo are un interior customizat tipic celor mai scumpe modele Ferrari sau Lamborghini, cu piele şi lemn atent prelucrate. Un element interesant este şi portbagajul situat în partea din faţă, pentru care au fost create geamantane pe comandă. Dacă vă interesează, modelul este de vânzare. Relaţii la 1-800-763-4016 pentru preţ.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.