Ferrari 458 Spider Nero Daytona, tunat de SR Auto. Negrul e noul negru!

Tuningul pe un Ferrari este întotdeauna riscant, mai ales atunci când e vorba de un 458 Spider, una dintre cele mai frumoase maşini din istorie. Totuşi, iată că şi negrul poate avea farmecul său...

Ferrari 458 Spider Nero Daytona, tunat de SR Auto. Negrul e noul negru! Ferrari 458 Spider Nero Daytona, tunat de SR Auto. Negrul e noul negru!

Un Ferrari 458 Spider negru? De ce? Un Ferrari ar trebui cumpărat doar în culori vii, cât mai stridente posibil, pentru a arăta că te bucuri de viaţă, că ai spart banii pe o maşinărie cu suflet, cu personalitate, care preamăreşte bucuria de a trăi, nu?

Nebunia. Acum şi pe negru

Ei bine, cei de la SR Auto Group au ţinut să ne demonstreze că şi un Ferrari negru arată senzaţional, ba chiar şi sub forma de 458 Spider - doamnelor, domnilor, iată o bijuterie: Ferrari 458 Spider Nero Daytona!

Roţi superbe, pe o maşină incredibil de neagră.

Modificările nu sunt multe: pe lângă vopseaua de un negru lucios, SR Auto au înlocuit roţile cu un set PUR RS06 Forged Monoblock, finisate în argintiu strălucitor (chiar aşa se cheamă, Brilliant Silver). Apoi au coborât maşina cu ajutorul unui sistem Novitec Rosso.

O maşină ca un vis frumos

Efectul este senzaţional, şi îl puteţi admira pe îndelete în galeria foto!

via GTSpirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.