Ferrari 599 cromat!

Maşini vopsite cu aur, maşini acoperite cu cristale Swarowski... ce mai contează un Ferrari cromat? Mai ales dacă vorbim despre arabii milionari, pentru care un Ferrari roşu este deja prea banal.

Ferrari 599 cromat! Ferrari 599 cromat!
Dacă vă mai amintiţi, la SIAB 2007 a fost expus un concept Toyota Auris Silver, un fel de maşină-oglindă destinată expoziţiilor de profil. Însă, dacă eşti un arab multimilionar, te poţi plimba cu aşa ceva. Şi nu o insgnifiantă Toyota, ci chiar un Ferrari 599 ca oglinda! O fi kitsch?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.