Ferrari Enzo XX by Edo Competition

Autor: Dan Vache 27 iul. 2009 Tuning auto

Scaune sportPentru îmbunătăţirea performanţelor acestui Ferrari de top, germanii de la Edo Competition s-au concentrat pe două direcţii: reducerea greutăţii şi creşterea puterii motorului. În primul caz, folosirea intensivă a fibrei de carbon şi a elementelor din titan a dus la o masă mai mică decât aceea a versiunii de serie cu 100 de kilograme, ceea ce este impresionant, mai ales că vorbim de un model cu un asemenea capitol foarte bine studiat.

În ceea ce priveşte puterea, motorul V12 de 6,3 litri ajunge acum să dezvolte până aproape de 800 CP la 8500 rpm, cu un cuplu motor de 780 Nm. Modificările sunt majore şi includ multe piese: chiulasă, sistemul de alimentare, sistemul de evacuare, pistoanele, sistemul de răcire şi multe altele. Performanţele aşteptate sunt majore: 0-100 km/h în 3,2 secunde, 0-200 km/h în 9 secunde iar viteza de top este de peste 380 km/h.

Preţul pentru kitul pregătit de Edo Competition pentru orice Ferrari Enzo nu a fost încă anunţat, însă în acesta este inclus şi o zi de teste pe un circuit cu asistenţă completă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide