Fiat 500 by Hamann

Atunci când un tuner de dimensiunea lui Hamann se ocupă de noul Fiat 500 ne putem da lesne seama de succesul de care se bucură micuțul automobil italian.

Fiat 500 by Hamann Fiat 500 by Hamann
Fiat 500Pachetul de tuning complet include o modificare a managementului motorului diesel de 1,3 litri ce primește un plus de 15 CP până la 90 CP și un cuplu maxim de 230 Nm la doar 1750 rpm. Pentru benzinarul de 1,4 litri Hamann a dezvoltat un nou sistem complet de evacuare, ambele versiuni fiind disponibile la cerere cu un kit de suspensie ce coboară mașina cu 30 de mm.

Un sistem de frânare mai potent este și el pe lista de îmbunătățiri, putând fi admirat printre spițele jantelor de 17 inch, combinate cu un set de gume 194/40 ZR 17 sau 215/34 ZR 17. La exterior avem o serie de stickere iar în interior Hamann a montat pedale din aluminiu și a aplicat logo-ul personal pe diverse părți.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.