Fiat 500 Diabolik

V-aţi gândit vreodată că Fiat 500, cel mai drăgălaş model al ultimilor ani poate fi malefic? Nici noi, dar se pare că aspectul candid poate fi lesne transformat în unul Diabolik.

Fiat 500 Diabolik Fiat 500 Diabolik

Fiat 500 DiabolikModelul de faţă este o ediţie specială realizată de StudioTorino şi publisherul Diabolik, Astorina. Pentru a îi da un aer mai diabolic la propriu, simpaticul Cinquecento a fost vopsit în negru mat, iar în partea posterioară simpaticele blocuri optice  sunt prelungite în lateral cu două dungi sângerii. Pneurile au o textură specială fiind încrustate de Pirelli cu ochii celebrelor personaje din seria de benzi desenate Diabolik.

În interior scaunele au imprimate personaje SF pe pielea scaunelor şi un print special pentru plafon. Fiecare model va fi personalizat cu o plăcuţă care atestă faptul că aceasta va fi o ediţie specială livrartă în doar 50 de unităţi.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.