Fiat 500 O.CT

Tunerul austriac O.CT și-a pus amprenta pe noul Fiat 500, dotat cu uzina de forță pe benyină de 1,3 litri.

Fiat 500 O.CT Fiat 500 O.CT
Fiat 500 OCTMicuțul aspirat de 1,3 litri dezvoltă standard doar 75 CP și accelerează modelul până la 100 de km/h în aproape 16 secunde, o cifră asemănătoare cu aceea atinsă de vechea Dacie 1310. Dar O.CT a schimbat acest lucru prin modificarea unității de management a motorului, care acum dezvoltă 90 CP și obține o accelerație de 12,9 secunde.

Viteza maximă a fost și ea sensibil majorată. Dar la asemenea performanțe, câteva modificări estetice se impuneau, din care amintim doar de jantele din aliaj de 17 inch, disponibile în mai multe culori, printre care și negru, împerecheate cu un set de gume de 205/40. De asemenea este disponibil și un set de stickere, menite a imprima logo-ul tunerului pe mașina modificată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.