Ford Focus Coupe RC2 by Saleen

Pentru a atrage atenţia pasionaţilor de tuning cu un buget modest, Saleen propune un Ford Focus Coupe modificat la doar 20.000 de dolari.

Ford Focus Coupe RC2 by Saleen Ford Focus Coupe RC2 by Saleen

In Europa vom vedea asa ceva?Disponibil abia de anul viitor, din primul trimestru, Ford Focosul coupe preparat de cei de la Saleen va costa până în 20.000 de dolari, se va numi RC2 şi va avea evident spoilerele noi, praguri mai largi, eleron spate şi jante de 18 inch încălţate cu pneuri performante Bridgestone. Nici trenul de rulare nu a fost uitat, cu îmbunătăţiri la nivelul suspensiei şi sistemului de frânare.

În ceea ce priveşte motorul, există o creştere de putere de 15 CP faţă de versiunea de bază de 2.0 litri şi 143 CP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.