Ford GT by Stillen

Stillen este un preparator american specializat în automobile superperformante. Pentru Ford GT este oferit un program special de modificări. Iar cursele din videouri merită toată atenţia.

Ford GT by StillenAutomobilul din imagini este un Ford GT preparat de Stillen şi care este folosit, în diverse expoziţii sau evenimente, pentru a ilustra capacitatea tunerului american de a conferi un plus important de exclusivitate unor automobile deja exclusiviste.

Ford GT by StillenMotorul beneficiază de un compresor, iar sistemul de evacuare este total nou şi îmbunătăţit faţă de cel de serie. De remarcat suspensiile racing Penske-Eibach, ambreiajul mulridisc sau sistemul de frânare AP Racing.

Însă cel mai important este sunetul pe care bolidul îl scoate în orice incursiune, pe pistă sau în afara ei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.