Ford Kuga by Wolf Racing

Wolf Racing a luat în primire ultimul SUV Ford pentru a-i imprima un set de modificări minore, destinate celor care îşi doresc un SUV puţin mai sportiv.

Ford Kuga by Wolf Racing Ford Kuga by Wolf Racing

Jante de 20 de inchNemţii de la Wolf Racing au pregătit un pachet sportiv pentru SUV-ul european Ford Kuga, compus în principal dintr-un modul electronic ce ridică puterea propulsorului diesel de 2.0 litri de la 136 la 158 CP, operaţie care costă aproape 800 de euro. Pentru încă 2850 de euro, poţi comanda jante de 20 de inch cu pneuri 275/30 R20 Pirelli.

Cel mai ieftin e să cumpări un nou set de arcuri, ce coboară maşina cu 2 cm. Şi cam asta e tot.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.